lørdag 17. oktober 2009

Hjeeelp!! Varmgrå?

Som flere vet holder vi på ¨å pusse opp gangen. Vi har valgt gråsorte fliser 30x60 cm, og nå skal jeg velge farge til veggene. Har sett for meg en varmgrå... Noen som har tips og gjerne en link til noen bilder. Jeg er desperat!! Håper noen tar seg bryet:) Ha en fin lørdag! Klem Mathilde

4 kommentarer:

 1. Hei! :) Hvis du går inn på bloggen min,vil du se en fantastisk gråfarge vi har malt i hele stua og gangen. Det er kanskje ikke så lett å se på bildene, men den er veldig fin og varm. Heter "Farge 1000", eller "Alfred" om du vil. Du finner den på alle malebutikker rundt om i landet. Vi er så fornøyd med den fargen! Lykke til!

  SvarSlett
 2. Hei! Du holder på med å pusse opp gangen du og ja!? Det gjør jeg og nemlig, og vi har også valgt gråsorte 30x60 fliser, og veggfargen vi har valgt synes jeg er ganske fin, har bare malt et lite område med den, men er fornøyd så langt. Den heter "Tusenogennatt" eller S0804-R90B og er en lys varmgrå farge.. Ellers så er "Skagen" en fin varmgrå farge.. Jeg vurderte også den fargen sterkt..
  Koselig blogg du har:) Ha en fin søndagskveld videre!

  SvarSlett
 3. Har lagt en liten utfordring til deg inne på min blogg som du kan ta hvis du har lyst?!

  SvarSlett
 4. Jeg ser det er flere som har forslått Skagen - jeg har malt trappa opp til 2.etg i Skagen - veldig fornøyd med fargen... Klem fra Gro!

  SvarSlett

Takk for meldingen din:-)